Selvfølgelig er dem, der udviklede og byggede bilen, også de bedste til at servicere den.

Men god service handler også om at tage sig godt af sine kunder. Og vi ved, at der findes meget mere i dit liv end biler. Derfor skal det være hurtigt, nemt og fyldt med fordele at være kunde hos os.

Udover at dit autoriserede Volvo værksted er det eneste værksted, der med garanti kan tilbyde dig den unikke kombination af Volvo Original Reservedele, Volvoudviklede reparationsmetoder og ekspertisen hos specialuddannede Volvo teknikere har vi tilføjet nogle yderligere fordele til når du får foretaget service hos Volvo.

Det kalder vi Volvo Service 2.0. Det indebærer:

• at ved hvert servicebesøg opgraderer vi gratis din bil med den senest udviklede software til din bil.

• at Volvo Assistance forlænges med et år

• du får tilbud om lejebil til fordelagtig pris ved værkstedsbesøg

• adgang til Volvo Callcenter 24/7/365

Derved sikrer vi at din Volvo bliver ved med at være en Volvo, og at den bevarer sin oprindelige sikkerhed og kvalitet.

Vi "lever og ånder" for Volvo. Vi kender disse biler lige så godt, som vi kender vores egen bukselomme. Og du vil få glæde af denne viden, uanset hvilket stykke arbejde, det drejer sig om - lige fra almindelig simpel vedligeholdelse til kompliceret fejlsøgning.

Når en komponent skal udskiftes, er der kun en måde, hvor man kan være absolut sikker på at bevare den oprindelige sikkerhed og kvalitet. Og det er at vælge reservedele, der er produceret i overensstemmelse med Volvos krav til sikkerhed, kvalitet og omsorg for miljøet. Volvo Original Reservedele er de eneste reservedele, der med garanti kan opfylde det samme kompromisløse løfte som selve bilen. De er produceret i henhold til Volvos detaljerede specifikationer, og de er omfattet af de samme kvalitetssikringsprocedurer som de komponenter, bilen oprindeligt blev samlet af.